Gezellig en sfeervol terras bij Jip in Ommen

NIEUW, scooter op locatie!

Stel je voor. Je zit lekker te genieten op een terras in Hardenberg en denkt: "Zou het niet leuk zijn om er vanmiddag nog even lekker op uit te trekken? Even de natuur in, van de weg af, even al het moois wat het Vechtdal te bieden heeft aanschouwen."

Scooterverhuur Ommen heeft de oplossing! Wij bieden dit seizoen aan om de scooter op jouw lokatie af te leveren, zodat je vanaf je eigen lokatie, vakantiehuis of camping kunt starten met de scootertocht. Nu wordt een scooter huren in het Vechtdal wel heel makkelijk! Uiteraard halen wij de scooters na afloop ook weer op.

Bekijk op de tarieven pagina het volledige overzicht van onze scooterverhuur service en de prijzen van scooter op lokatie brengen en halen. Op de pagina arrangementen kun je tevens een keuze maken uit een verwennende combinatie van scootertocht rijden met culinaire stops!

Staat het arrangement naar wens er niet bij? Wij maken graag een aanbod op maat. Neem daarvoor contact met ons op via 0529 760 210 of info@scooterverhuurommen.nl.

Scooterverhuur Ommen

Ontdek hoe mooi het Vechtdal is op een gehuurde scooter van Scooterverhuur Ommen! Wij hebben persoonlijk een paar prachtige routes in kaart gebracht, waarbij je op de mooiste plekken in het Vechtdal komt.

Via deze routes wissel je de landelijke ritjes af met een terrasje, bezoek je de vele plaatsen en/of kun je genieten van de omgeving. We verhuren de scooters per dagdeel vanaf 2 uren, tegen aantrekkelijke tarieven aan personen en groepen. We hebben 15 scooters voor je klaarstaan!

Neem voor meer informatie contact op of reserveer hier direct je scooter(s). Ontdek zelf de mooiste routes door het Vechtdal met Scooterverhuur Ommen.

Wij verwelkomen je graag!